Utilizati un inregistrator de temperatura Transcan sau Esco

Utilizati un inregistrator de temperatura Transcan sau Esco

Pentru transportul frigorific este necesara utilizarea de inregistratoare de temperatura, pentru a dovedi clientului ca marfa a fost transportata in cele mai bune conditii de temperatura.

CLICK AICI PENTRU INREGISTRATOARE DE TEMPERATURA TRANSCAN

De aceea, noi va recomandam sa utilizati înregistratoarele de temperatura Transcan sau Esco.
Pentru camioane si semiremorci frigorifice va recomandam Transcan 2 Pro sau Transcan Advance Pro. Aceste inregistratoare de temperatura se pot monta in exteriorul vehiculului.

Inregistratoarele Transcan si-au dovedit fiabilitatea de-a lungul timpului, fiind cel mai bine vandut inregistrator pentru semiremorci frigorifice.

Pentru mai multe detalii despre inregistratoarele Transcan Advance Pro, piese si accesorii, vizitati pagina www.transcan.ro

CLICK AICI PENTRU INREGISTRATOARE DE TEMPERATURA ESCO

Pentru camioane sau furgoane frigorifice va recomandam Esco DR-201 sau Esco DR-201 USB. Aceste inregistratoare de temperatura se pot monta in interiorul cabinei autovehiculului.


Pentru transportul de medicamente si produse farmaceutice va recomandam cel mai nou produs al Seven Telematics, si anume înregistratorul de temperatura Transcan Pharma Plus. Este un inregistrator de temperatura dedicat produselor farmaceutice, avand cea mai inalta rezolutie a temperaturii.

Pentru detalii si comenzi, accesati www.transcan.ro

Echipa www.totalfrig.ro va ajuta la alegerea înregistratorului de temperatura potrivit afacerii Dumneavoastra. Accesati www.totalfrig.ro pentru datele de contact din Bucuresti, Cluj,Brasov, Bacau, Timisoara.

Despre autor

Scrie un comentariu

Intra in cont

V-ati uitat parola?

Intra in cont Creeaza un cont nou

Inregistrare Intra in cont